Hair professional?

Ontdek nu onze revolutionaire haircare in jouw salon!

Waarom kiezen voor K18 in de salon?

Als salon professional draag je niet alleen bij aan een mooi uiterlijk van je klanten, maar heb je ook een adviserende rol. K18 biedt diverse voordelen voor het haar. Zo wordt het haar zo goed als volledig hersteld na een K18-behandeling en zijn de producten vegan en cruelty-free. K18-producten repareren de natuurlijke keratine structuur en zijn gewichtloos. K18 speelt een cruciale rol in de emotionele band tussen stylisten en hun klanten.

Professionele producten

K18 biedt jou als professional talloze mogelijkheden in het salon. Of het nu gaat om het kleuren, blonderen, keratine behandelingen of stylen met hitte tools: de creativiteit die K18 biedt is grenzeloos. Samen zorgen we ervoor dat de haren van jouw klanten er weer als nieuw uitzien.

Voor elk haartype

Help jij binnenkort je klanten aan de kapsels van hun dromen? Dankzij K18 til jij elk van je salon services naar een hoger niveau. Hoe? Haal K18 naar je salon. K18 biedt je talloze creatieve mogelijkheden. Zowel jij als je klanten zullen ronduit versteld staan van de resultaten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws.