Hoe werkt K18?

Als we aan haar denken, is de gemakkelijkste vergelijking die met vele verschillende gedraaide ladders om de keratine ketens te vormen. Deze ladders blijven op hun plaats als gevolg van zwavelbruggen. Ze worden bijeengehouden en zijn aanwezig in de cortex, de medulla en de schubben.

Bij beschadiging van de ladder zijn het niet de afzonderlijke lopers die breken, maar is het de volledige ladder die breekt samen met de lopers en alle verbindingen tussen de ladders, die door elektrostatische aantrekkingskracht bij elkaar worden gehouden.

De meeste producten richten zich alleen op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van een ladder, zonder enig mechanisme om de zijkanten van de ladder (gebroken keratine ketens) te ondersteunen. Het haar blijft dan zwak en futloos.

Na 10 jaar onderzoek, waarbij 1.242 menselijke keratine-eiwitten onderzocht zijn, hebben wij bij K18 de eerste peptide gepatenteerd die het meest effectief is in het verbinden van de gebroken keratine ketens. Dit betekent dat K18 in staat is om in 4 minuten het haar permanent te herstellen!

Elk chemisch proces breekt de keratine ketens af die het haar bijeenhouden en sterk maken. K18 is het eerste product in de geschiedenis dat de gebroken keratine ketens weer permanent met elkaar verbindt. Onze peptide dringt de cortex door en herbevestigd de zwavelbruggen aan de zijkanten van de ladder, zodat de gebroken keratine ketens weer verbonden worden. Het haar is gerepareerd en hersteld tot een bijna onbeschadigde staat van kracht en elasticiteit.

Wat is de baanbrekende K18 peptide?

K18 Peptide is een unieke opeenvolging van aminozuren die de haarstreng binnendringt en de zwavelbruggen herstelt, die zowel in de salon als thuis zijn beschadigd. Het is klinisch bewezen dat het haar zijn jeugdige, elastische staat terugkrijgt.

Een team van Europese wetenschappers creëerde K18 peptide na tien jaar uitgebreid onderzoek en het bestuderen van meer dan 1.242 menselijke keratine-eiwitten die het hele spectrum van het haar bestrijken. K18Peptide is exclusief voor K18 producten.

Na tien jaar onderzoek ontdekten we één unieke reeks peptiden die de wetenschap mogelijk maakt om haar dat beschadigd is door chemische behandelingen, maar ook door thermische en mechanische styling, terug te brengen naar hun oorspronkelijke, veerkrachtige staat.

de K18Peptide.

De gepatenteerde K18Peptide is geen tijdelijke oplossing. Het is het eerste product dat biomimetica gebruikt om keratine ketens te herstellen die gebroken zijn door te bleken, te kleuren of door andere chemische behandelingen. Het resultaat is zacht, glad, sterk en veerkrachtig haar dat als nieuw aanvoelt.

Haar kan gezond zijn en weer als nieuw aanvoelen.

De tijd om je haar permanent te herstellen begint vandaag.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al ons laatste nieuws.